foto: Margarita Vigule/TonyBet virslīga
Traores vārti virslīgas mačā aizved “Daugavpils” futbolistus uz uzvaru
Futbols
2024. gada 3. maijs, 20:42

Traores vārti virslīgas mačā aizved “Daugavpils” futbolistus uz uzvaru

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

"Daugavpils" komanda piektdien "Tonybet" Latvijas futbola virslīgas desmitās kārtas pēdējā mačā savā laukumā ar rezultātu 1:0 (1:0) pārspēja "Jelgavu".

Vārtus "Daugavpils" labā guva Abduls Traore.

Pirmā puslaika vidū jeb 23. minūtē mājinieki izvirzījās vadībā, pēc tam kad Traore, saņemot Vallī Fofanā piespēli, ieskrēja soda laukumā un raidīja bumbu tīklā. Puslaika otrajā pusē Fofanā dažu minūšu laikā tika pie divām dzeltenajām kartītēm un atstāja "Daugavpili" desmit vīru sastāvā.

Nepilnu stundu spēlējot mazākumā, "Daugavpils" vārtsargs Frenks Dāvis Orols nosargāja vārtus neskartus, un Latgales komanda svinēja uzvaru, ar kuru pakāpās uz trešo pozīciju, turklāt tuvākajai sekotājai "Valmierai", iespējams, zaudējot punktus, nākamie sekotāji būs jau četrus punktus aiz muguras.

Pirmajā aplī Jelgavā tika fiksēts rezultāts 0:0.

Trešdien RFS ar 2:1 pārspēja "Audu", "Metta" un "Valmiera" spēlēja neizšķirti (1:1), bet ceturtdien "Tukums 2000"/"Telms" mājās spēlēja 0:0 ar "Liepāju" un "Riga" savā laukumā ar 2:0 pieveica "Grobiņas SC"/LFS.

Pēc desmit kārtām pirmo vietu ar 25 punktiem ieņem RFS, kurai ar 21 punktu seko "Riga". 18 punkti ir "Daugavpilij", 17 - "Valmierai", bet pa 14 punktiem - "Audai" un "Tukums 2000"/"Telms" vienībai. Astoņi punkti ir "Jelgavai", "Metta" vienībai, "Grobiņa"/LFS un "Liepājai".