foto: https://www.instagram.com/maxgalkinru/
Maksims Galkins publisko mīlīgu Allas Pugačovas foto un izpelnās vētrainu kritiku
Attiecības
2024. gada 3. maijs, 13:19

Maksims Galkins publisko mīlīgu Allas Pugačovas foto un izpelnās vētrainu kritiku

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Zvaigžņotais pāris Maksims Galkins un Alla Pugačova nudien nav no cilvēkiem, kuri rūpīgi slēpj savu privāto dzīvi. Sevišķi aktīvs sociālajā vidē ir Galkins. Tomēr ne viss viņa publiskotais izpelnās sajūsmas pilnu reakciju.

Komiķis nesen publicējis Allas Pugačovas fotogrāfiju, kurā primadonna redzama apcerīgā noskaņā, dabiski skaista un bez grima kārtas, un šis nevainīgais žests raisījis kaismīgas diskusijas fanu starpā, tostarp pārmetumus Galkinam, ka viņš nespēj pieņemt sievas vecumu.

"Labrīt," pie minētās fotogrāfijas Instagram tīklā ierakstījis Galkins.

Kaut arī Maksima ierakstā nav pilnīgi nekādu mājienu par 75 gadus vecās Allas izskatu, fani komentāros sākuši pamatīgu plūkšanos. Daudzi kritizē šovbiznesa dīvu par to, ka viņa jau sen ir pāršāvusi pāri strīpai, taisot plastiskās operācijas. Citi arī pārmet, ka šī fotogrāfija ir uzlabota ar Instagram filtriem. "Maksims nespēj pieņemt Allas patieso vecumu. Viņš publicē senas un tik ļoti koriģētas bildes, ka tajās nevar atpazīt cilvēku. Tu esi viņas vīrs, tāpēc nevajadzētu būt grūti pieņemt viņas vecumu. Viņa tevi mīl un seko visur, kur tu dodies. Tu viņai esi atņēmis mājas, slavu un meitu. Viņa bez tā ļoti cieš," raksta kāda sekotāja. "Plastiskā ķirurģija un injekcijas dara brīnumus. Žēl, ka tās nevar iedot sirdsapziņu, saprātu un līdzjūtību," piebilst cits. "Neaizmirstiet filtrus, jo citās fotogrāfijās un video Alla patiešām tā neizskatās," spriež fani. "Es neredzu Allu, tā ir pavisam cita sieviete," kritiku nežēlo vēl kāds sekotājs. 

Allas Pugačovas jaunākās fotogrāfijas, kuras publiskojis Maksims Galkins

gallery icon

Savukārt Allas fanu pretējo "nometni" publicētā fotogrāfija ļoti iepriecinājusi, izpelnoties pozitīvisma pilnus komentārus. "Alla Borisova nudien nemainās! Tik lieliska un skaista sieviete," priecājas kāda dziedātājas fane. "Alla ir kā saules stars skaidrās debesīs pēc vētraina lietus," savas izjūtas gluži vai dzejiskiem salīdzinājumiem aprakstījusi cita Pugačovas cienītāja. "Novēlu viņai veselību un daudz baltu dieniņu. Sargi sevi, mīļo Alliņ," pozitīvu komentāru ierakstījusi vēl cita fane. "Cik daudz slavenu cilvēku veic plastiskās operācijas? Kas te tik pārsteidzošs? Parasti cilvēki taču arī tās taisa. Galvenais ir laba sirds, un Alla patiešām šķiet labsirdīga. Man viņa vienmēr šķitis cilvēks, kura palīdz it visiem apkārt," to, ka sejas uzlabojumi nav nekas ārkārtējs, raksta cita komentētāja.

Alla Pugačova un Maksims Galkins apmeklē «Laima Rendezvous Jūrmala». 28.07.2023.

Šodien, 28. jūlijā, Dzintaru koncertzālē noritēja Laimas Vaikules organizētā festivāla «Laima Rendezvous Jūrmala» koncerts. Pasākumu pagodināja arī augsti viesi - ...

gallery icon

Jauns.lv jau ziņoja, ka Krievijas šovbiznesa košākais pāris Maksims Galkins un Alla Pugačova pameta savu valsti drīz pēc tam, kad Krievija sāka asiņaino karu Ukrainā 2022. gada 24. februārī. Patlaban viņu pastāvīgā dzīvesvieta ir Izraēlā. Pēc publiska atbalsta izteikšanas Ukrainai pāris ir kritis Kremļa nežēlastībā, Maksims Galkins ir pasludināts par ārvalstu aģentu un regulāri izpelnās arī interneta troļļu uzbrukumus sociālajā vidē.

Maksima Galkina un Allas Pugačovas kopdzīves ainiņas

Krievu humorista Maksima Galkina un estrādes dīvas Allas Pugačovas kopdzīves ainiņas.

gallery icon