foto: Snorlax / MEGA / Vida Press
Zināms, kāda ir Britnija Spīrsas un Sema Asghari laulības šķiršanas vienošanās
Britnija Spīrsa un Sems Asghari 2017. gadā.
Slavenības
2024. gada 5. maijs, 05:50

Zināms, kāda ir Britnija Spīrsas un Sema Asghari laulības šķiršanas vienošanās

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa un viņas vīrs fitnesa treneris un modelis Sems Asghari visbeidzot gatavi pielikt punktu laulības šķiršanas procesam.

Informācija par vienošanos laulības šķiršanas līguma jautājumos sekojusi deviņus mēnešus pēc tam, kad pāris oficiāli šķīra savu 14 mēnešu ilgušo laulību. Portāla TMZ rīcībā nonākusi informācija, ka 42 gadus vecā dziedātāja un 30 gadus vecais fitnesa treneris šobrīd tikai gaida, kad tiesnesis parakstīs viņu pēdējo šķiršanās dokumentu, kuru iesniegusi Britniju pārstāvošā advokāte Lora Vasere, kura ir ļoti iecienīta slavenību aprindās šķiršanās jautājumos. Tiesai iesniegtajos dokumentos Sems Asghari un viņa advokāts Nīls Hiršs nolēmuši neapstrīdēt pirmslaulību līgumu, kas aizsargā Britnijas 60 miljonu dolāru lielo kapitālu.

Britnija Spīrsa un Sems Asghari “Instagram” bildītēs

gallery icon

Britnija un Sems apprecējās 2022. gada 9. jūnijā slavenību plaši apmeklētā ceremonijā, ko popzvaigzne rīkoja savās mājās Kalifornijā. Kāzas notika nepilnu mēnesi pēc tam, kad Spīrsa piedzīvoja spontāno abortu un zaudēja gaidāmo mazuli. Taču dziedātāja nezaudēja optimismu un faniem soctīklos apliecināja, ka “turpinās censties paplašināt savu skaisto ģimeni”.

Izdevums “Daily Mail” savulaik rakstīja, ka Britnija it kā esot krāpusi savu Irānā dzimušo vīru ar mājas personāla darbinieku Polu Solizu, taču popzvaigzne publiski turpināja slavēt šķirto vīru. “Es novērtēju viņa stabilitāti. Man patīk, ka viņš nedzer. Viņš ir Dieva dāvana,” Britnija rakstīja par Semu savā 2023. gada izdotajā biogrāfiskajā grāmatā “Sieviete manī” (“The Woman In Me”).

Britnijas Spīrsas jaunais draugs Pols Ričards Solizs

gallery icon