foto: Matt Baron/BEI/Shutterstock/ Vida Press
77 gadus vecā Šēra godīgi atzinusies, kāpēc satiekas ar daudz jaunākiem vīriešiem
Šēra un Aleksandrs.
Slavenības
2024. gada 3. maijs, 05:49

77 gadus vecā Šēra godīgi atzinusies, kāpēc satiekas ar daudz jaunākiem vīriešiem

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Slavenā dziedātāja Šēra pavisam godīgi atzinusies, kāpēc satiekas ar daudz jaunākiem vīriešiem, kā arī atklājusi iemeslu, kāpēc savulaik atraidīja pašu rokenrola karali Elvisu Presliju.

77 gadus vecā dziedātāja šobrīd ir attiecībās ar 38 gadus veco mūzikas producentu Aleksandru Edvardsu. Pirmās ziņas par abu romānu izskanēja jau 2022. gadā.

Viņa jau iepriekš izteikusies pret reakciju uz abu attiecībām un paraustījusi plecus kritikai saistībā ar 39 gadu vecuma starpību.

Jaunākajā intervijā mūzikas ikona atklāja, ka, saskarē ar vīriešiem, viņa var būt "kautrīga", bet atklāja, ka cilvēki, kas ir viņas pašas vecumā vienmēr baidījušies ar viņu runātu.

foto: Aissaoui Nacer / BACKGRID/ Vida Press

Tāpat Šēra atklāja, kāpēc nolēmusi neturpināt attiecības ar Elvisu Presliju.

"Tas bija tāpēc, ka es nervozēju, es pazinu viņa apkārt esošos cilvēkus …," viņa atbildēja. "Nebija tā, ka viņi būtu slikti cilvēki, vienkārši es nervozēju par viņa reputāciju. Es tiešām kautrējos, kad nestrādāju, kautrējos vīriešu tuvumā."

"Iemesls, kāpēc es tiekos ar jauniem vīriešiem, ir tas, ka vīrieši manā vecumā vai vecāki – nu, tagad viņi visi ir miruši –, bet agrāk viņi vienmēr baidījās man tuvoties. Jaunāki vīrieši bija vienīgie, kas … viņus audzināja tādas sievietes kā es."

foto: Matt Baron/BEI/Shutterstock/ Vida Press

Šēra epazinās ar Aleksandru kādā pasākumā Parīzes modes nedēļas laikā 2022. gada septembrī, un kopš tā laika viņi ir nešķirami, vēsta "Metro". Abi tāpat iepazinušies ar viens otra ģimenēm.

Slavenā mūziķe žurnālam "People Magazine" iepriekš atklāja, ka, ielēkdama attiecībās, pārkāpusi pati savus noteikumus.

"Tas bija tiešām šokējoši. (..) Visiem draugiem biju stāstījusi: "Mēs esam pārāk veci, lai izietu sabiedrībā ar patiešām jaunākiem vīriešiem, un es nekad neiemīlēšos caur tekstiem. Tāpēc izdarīju to, ko teicu nedarīt!"

foto: CAMERA PRESS/Walter McBride / Vida Press
Šēra un aktieris Vels Kilmers 1982. gadā.

"Lai kas notiktu, man ļoti patīk būt kopā ar viņu. Viņš liek man smieties, un mums ir jautri. Tas ko esmu sapratusi, ka nekad nav par vēlu."

"Bet mēs esam kopā jau gadu, un, ja tas būtu tikai gads, tas būs bijis tā vērts. Tas būs bijis mans labākais laiks. (..) Ja tev ir laime, tu nevari domāt, cik ilgi tā turpināsies," viņa piebilda. "Tev jādomā, kā tu jūties un jādzīvo šodien."

foto: CAMERA PRESS/Steve Emberton / Vida Press
Šēra un mūziķis Gregorijs Lenuārs Olmensi (8.12.1947. - 27. 05. 2017.) Londonā 70. gados.

Šēra un Aleksandrs Edvardss kopā apmeklē Parīzes modes nedēļu 2023. gada septembrī

gallery icon

Tēmas