foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
VIDEO: Nikija Mināža kļūst par kārtējo popzvaigzni, kam fans cenšas ar kaut ko iemest
Repere Nikija Mināža.
Slavenības
2024. gada 25. aprīlis, 10:38

VIDEO: Nikija Mināža kļūst par kārtējo popzvaigzni, kam fans cenšas ar kaut ko iemest

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Repere Nikija Mināža (41) kļuvusi par nākamo upuri, kurai koncerta laikā kāds no skatītājiem met ar kādu priekšmetu. Labu laiku šķita, ka šis vājprāta bums ir beidzies, tomēr izrādās, ka ne.

Sociālās saziņas vietnē “X” cirkulē video fragments, kurā var redzēt, ka skaņdarba “Starships” laikā kāds no skatītāju zāles met mūziķei ar nenosakāma apveida priekšmetu. Baltā tērpā ģērbtā repere, pacēla mantu un sadusmota aizsvieda to atpakaļ zālē. Tādējādi Nikija Mināža kļuvusi par jaunāko upuri neizprotamajā fanu uzvedībā trāpīt savam elkam, kurš tobrīd uzstājas uz skatuves.

2023. gadā neskaitāmi dziedātāji kļuva par lidojošu objektu mērķiem. Šīs dīvainās un neizprotamās tendences iespaidā mūziķiem koncertos centās trāpīt ar dažnedažādiem priekšmetiem, to skaitā tālruņiem, kā tas bija Bibī Reksas (33) gadījumā.

Aizvadītā gada jūnijā 27 gadus vecais Nikolass Malvagna tika arestēts pēc tam, kad koncertā tīšām bija metis popzvaigznei ar tālruni. Viņš vēlāk policijai paskaidroja, ka esot domājis, ka “tas būs jautri”. Tālrunis trāpīja Bibī pa galvu, pārsitot uzaci. Pēc trieciena pa galvu mūziķe saļima turpat uz skatuves un pie viņas piesteidzās pavadošās grupas dalībnieki. Dziedātāju nogādāja tuvējā slimnīcā, kur viņai virs kreisās acs uzlika trīs šuves.

Mēnesi vēlāk notikušajā tiesā Malvagnas advokāte aizstāvībai teica, ka klients tikai piedalījies “TikTok” jaunākajā tendencē . “Tā ir “TikTok” tendence, kad tu met uz skatuves savu tālruni, slavenība to paceļ un uzņem selfiju,” skaidroja advokāte. “Es domāju, ka viņa skatās manā virzienā. Es biju aptuveni otrajā rindā, bet tā vietā, lai mans tālrunis piezemētos viņai līdzās, tas trāpīja viņai pa seju,” taisnojās apsūdzētais. Tiesa apsūdzēto atbrīvoja bez drošības naudas.

“Tas ir tik necienīgi un pretīgi,” pēc Bibī Reksai nodarītās traumas rakstīja kāds fans sociālajos tīklos. “Beidziet apmētāt māksliniekus ar mantām! Kretīnu uzvedība,” dusmojās cits soctīklu lietotājs. “Uzbrukt slavenībām kļūst pārāk ikdienišķi un nav normāli,” rakstīja vēl kāds, citiem lietotājiem atceroties, ka līdzīgus incidentus piedzīvojis arī Harijs Stailss un Lady Gaga.