foto: Gregory Pace/Shutterstock/ Vida Press
Meganas Mārklas un prinča Harija uzvedība dienu pēc princeses Diānas nāves gadadienas izraisa sašutumu
Megana Mārkla un princis Harijs.
Slavenības
2023. gada 7. septembris, 07:05

Meganas Mārklas un prinča Harija uzvedība dienu pēc princeses Diānas nāves gadadienas izraisa sašutumu

Jauns.lv

Dienu pēc princeses Diānas nāves 26. gadadienas Saseksas hercogi pamanīti, lieliski pavadām laiku Bejonsas "Renaissance World Tour" koncertā Losandželosā. Viņi smaidīja, dejoja un no sirds līksmoja. Daļai sabiedrības tas šķitis nepieņemami, par ko pauduši sociālajos tīklos.

Prinča Harija un Meganas Mārklas kritiķi šūpoja galvas pēc tam, kad Saseksas hercogi bija manīti piektdien, 1. septembrī, lustīgi pavadām laiku Losandželosā. Tas bija dienu pēc princeses Diānas nāves 26. gadadienas. Viņi redzēti Bejonsas “Renaissance World Tour” pasaules turnejas koncertā SoFi stadionā.

Pārim pievienojās arī Meganas māte Dorija Reglenda. Viņi šovu vēroja no privātas ložas ar skatu uz stadionu. Tīmeklī izplatīti video, kuros redzams, kā māte un meita lieliski pavada laiku, smaidot un dejojot līdzi mūzikas ritmā.

Kopā ar pāri koncertu vēroja arī dažas no Meganas ilggadējām draudzenēm, tostarp Abigeila Spensere.

Kādā cita video fragmentā Saseksas hercogs redzams ar noliektu galvu lūkojamies sava tālruņa ekrānā, kamēr sieva turpināja dejot. Vēl citā abi kustējās mūzikas ritmā un apskāvās, kamēr Reglenda gaisā šūpoja abas rokas, Bejonsai izpildot skaņdarbu “Love on Top”.

Citā video pāris izskatījās iemīlējies, kad Bejonsa dziedāja “Make Love To Me”.

Princis Harijs bija ģērbies pelēkā kreklā un žaketē, kam bija pieskaņojis baltas bikses. Megana Mārkla un viņas māte šova apmeklējumam bija izvēlējušās zaigojošus tērpus, ievērojot dziedātājas prasību, lai skatītāji, nākot uz koncertu, ģērbtu kaut ko sudrabotu.

Savos “Instagram” stāstos mūziķe rakstīja: “Jaunavas sezona ir klāt. Šī turneja ir sagādājusi tādu prieku un, tuvojoties pēdējam mēnesim, mana dzimšanas dienas vēlme ir nosvinēt kopā ar jums, valkājot jūsu pasakainākos sudraba tērpus uz koncertiem laikā no 23.08-22.09!”

Savu 42. dzimšanas dienu Bejonsa atzīmē 4. septembrī.

Tā Megana Mārkla un princis Harijs dodas uz “Women of Vision” ceremonijas vakaru Ņujorkā un mājup

gallery icon

Princis Harijs un Megana Mārkla koncertu apmeklēja vienu dienu pēc princeses Diānas nāves gadadienas, kas bija 31. augustā. Kritiski noskaņotā sabiedrības daļa paudusi sašutumu par Saseksas hercogu rīcību.

“ToDiFor Daily” podkāsta vadītāja Kinsija Šofīlda sarunā ar “TalkTV” reportieri bija vārdos neizvēlīga. Viņa komentējusi, ka Megana šova laikā “kratījusi savas astes spalvas” un dejojusi kā “zaudējot prātu”.

Briti piemin pirms 20 gadiem bojā gājušo tautas princesi Diānu 2017. gadā

31.augustā aprit 20 gadu kopš autoavarijā gāja bojā Velsas princese Diāna. Gadadienā pie Kensingtonas pils briti nolika ziedus, svecītes un ...

gallery icon

“Tas ir ideāls piemērs tam, kāpēc viņi neiederējās karaliskajā ģimenē. Viņi nesaprot veselā saprāta jēdzienu, kad kaut kas ir piemēroti...,” viņa sacīja.

Šofīlda atzina, ka, iespējams, viņa ir “kļūdījusies”, sakot, ka Meganai Mārklai un princim Harijam nav pareizi ballēties pēc princeses Diānas nāves gadadienas. Taču viņa atkārtoja, ka joprojām uzskata to par “aplamu uzvedību” no viņu puses.

Princese Diāna ar dēliem

Princese Diāna ar dēliem princi Viljamu un princi Hariju.

gallery icon

Viņa arī komentēja apgalvojumus, ka Saseksas hercogs koncertā nav labi pavadījis laiku, par ko liecinot dažas fotogrāfijas, kurās viņš izskatās drūms. Eksperte paskaidrojusi, ka kopā ar draugu Metu sēdējusi netālu no slavenā pāra un var apliecināt, ka viņš “lieliski” izklaidējies un “nebija sadrūmis, kā izskatās bildēs”.

Savā biogrāfiskajā grāmatā “Liekais” (“Spare”) Saseksas hercogs stāsta, kā aizvedis Meganu Mārklu ciemos pie mātes kapa Altorpā. Viņš rakstīja: “Neviena viesošanās šajā vietā nav viegla, bet šī... divdesmit piektā gadadiena un Megas pirmā reize. Beidzot es atvedu savu sapņu meiteni mājās, lai satiktu mammu.”

“Mēs vilcinājāmies, apskāvāmies, un tad es gāju pirmais. Noliku ziedus uz kapa. Mega man deva laiku, un es domās runāju ar māti, teicu, ka man viņas pietrūkst, lūdzu padomu un skaidrību.”

Prinči Viljams un Harijs satiekas princeses Diānas skulptūras atklāšanas ceremonijā

gallery icon

Viņš rakstīja, ka devis arī savai sievai brīdi pabūt vienatnē ar princesi Diānu. Atgriežoties Harijs redzējis savu meiteni “nometušos ceļos, aizvērtām acīm un plaukstām pret akmeni”. Viņš jautājis, par ko viņa lūgusi, un atklājis, ka abi vaicājuši to pašu – skaidrību un padomu.

Prinča Harija un hercogienes Meganas pēdējais pasākums kā britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem 2020. gada 9. martā

gallery icon