Bizness un ekonomika
2024. gada 3. maijs, 12:10

VIDEO: Mežezers – dzirkstošā Latvijas svētku garša

Reklāmas projekts

Svētkiem piestāv dzirkstošums, un jau vairāk nekā pusgadsimtu Latvijā par to rūpējas uzņēmumā SIA Livonia ražotie bezalkoholiskie dzērieni – Mežezers. Savukārt veikali Maxima ir parūpējušies, lai arī šajos svētkos bērni un pieaugušie varētu baudīt to unikālo garšu.

Uzņēmuma SIA Livonia pirmsākumi ir atrodami Palsmanē, Smiltenes novadā, kur 1972. gadā tika piepildīta pirmā dzirkstošā dzēriena pudele. Kopš 2007. gada Mežezera ražotne atrodas Cēsīs. Mežezera ražotnes komunikācijas vadītāja Liene Zariņa stāsta, ka zīmola sortimentā šobrīd ir 8 bezalkoholiskie dzērieni, kas tiek ražoti un pildīti šampanieša pudelēs. Populārākie un patērētāju iecienītākie ir Zelta Mežezers un Klasiskais Mežezers. Dzērieni tiek gatavoti no augstākās kvalitātes rūpīgi atlasītām izejvielām, kā arī no dabīgajām ogu un augļu sulām.

Liene Zariņa sveic Latvijas iedzīvotājus svētku dienā: “Mežezers ir paaudžu paaudzēs iemīļots dzēriens, bez kura nav iedomājami svētki ne lieliem, ne maziem. Mežezers – tā ir bērnības un Latvijas garša. Novēlam jums visiem priecīgus un ģimeniskus svētkus!”

Noskaties video un uzzini, kā izskatās leģendārā dzēriena ražotne, bet, rūpējoties par svētku galdu, atceries, ka Mežezera plašo sortimentu vari iegādāties veikalos Maxima.

Tēmas