foto: Publicitātes foto / Shutterstock
BTCMTX tiek palaists Uniswap vietnē, cena varētu “eksplodēt"
Bizness un ekonomika
2024. gada 2. maijs, 17:03

BTCMTX tiek palaists Uniswap vietnē, cena varētu “eksplodēt"

Reklāmas projekts

BTCMTX komanda ir paziņojusi par 10% žetonu dedzināšanu, kā arī par iespējamo žetonu atpirkšanu, kas varētu izraisīt žetonu cenas "eksplodēšanu"

Revolucionārais Bitcoin mākoņu ieguves žetons Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) 30. aprīlī tika laists DEX tīklā pēc 14 miljonu ASV dolāru piesaistīšanas iepriekšpārdošanā - tagad ir sagaidāms, ka tā cena strauji pieaugs, ņemot vērā tikko paziņoto žetonu sadedzināšanu un iespējamās atpirkšanas iniciatīvas.

Bitcoin Minetrix paziņoja par 400 000 000 žetonu sadedzināšanu, kas veido 10% no kopējā piedāvājuma 4 miljardu apmērā.

Sadedzināšana notiks 1. maijā, un tiek uzskatīts, ka tam varētu sekot atpirkšanas kampaņa, lai paaugstinātu cenu. Lai gan pašlaik nav zināms iespējamās atpirkšanas kampaņas apjoms, žetonu īpašnieki atzinīgi novērtēs šīs cenu atbalstošās iniciatīvas.

Tiek uzskatīts, ka šodienas paziņojums ir priekštecis pastāvīgam žetonu sadedzināšanas grafikam noteiktā laika posmā, iespējams, katru mēnesi.

$BTCMTX cena sākotnēji bija 0,011 ASV dolāri iepriekšpārdošanā, lai gan žetons tagad tiek tirgots ar atlaidi pēc peļņas gūšanas, ko izraisīja tas, ko komanda raksturo kā “nepamatotu FUD” (bailes, neziņa un šaubas). Tomēr tiek uzskatīts, ka cenas krituma cēlonis ir neparedzētais Bitcoin cenas kritums, kas sakrīt ar palaišanu.

Bitcoin cena šodien ir samazinājusies par 5,1%, nokrītoties uz 60 000 ASV dolāru robežas. Pēc sākotnējās paaugstināšanās $BTCMTX cena pakļāvās agrīno iepriekšpārdošanas pircēju pārdošanas spiedienam.

Likividitāte bloķēta uz 11 mēnešiem, “iesaldētie” žetoni ir 803 miljoni, piedāvājuma šoks varētu paagustināt cenas

Likviditāte, kuras vērtība ir 887 000 ASV dolāri ir bloķēti uz 11 mēnešiem Uniswap decentralizētajā biržā V3, nodrošinot papildu aizsardzību tirgus dalībniekiem, kuri tagad zina, ka komanda ir apņēmusies strādāt ilgtermiņā.

Turklāt gandrīz ceturtā daļa no kopējā 4 miljardu žetonu piedāvājuma joprojām ir “iesaldēti”, kas zināmā mērā samazina lejupvērstu spiedienu. “Iesaldētie” žetoni aptuveni nopelna 52% gadā.

Rakstīšanas laikā Bitcoin Minetrix tirgojas par 0,00624 ASV dolāriem. Tas ir līmenis, kas, visticamāk, piesaistīs pircējus, palielinoties projekta vērtības piedāvājuma redzamībai.

foto: Publicitātes foto

Paredzams, ka uz pusi samazinātais cikls veicinās piedāvājuma šoku, lai paaugstinātu Bitcoin cenu. Ar Bitcoin saistīto monētu, piemēram, $BTCMTX, novērtējums, kas pakļauts BTC ieguves ekosistēmai, visticamāk, palielinās pieprasījumu.

Nākamie ceļveža jaunumi, tostarp paziņojumi par mākoņu ieguves partneriem

Komandas pārstāvis sacīja, ka tagad, kad iepriekšpārdošanas palielināšana ir noslēgusies, platforma sāks savu izveides posmu.

Projekta iepriekšpārdošana sākās pagājušā gada septembrī, un tāpēc, kā tas bieži notiek agrīnās stadijas kriptovalūtu izstrādē, ceļvedis tiek atjaunināts. Sīkāka informācija par jauno ceļvedi vēl nav pieejama, bet projekta investorus īpaši interesē sīkāka informācija par ieguves partneriem.

Pagājušajā nedēļā Bitcoin atlīdzības samazināšana uz pusi ir palielinājusi efektivitāti un kapitālieguldījumus, un tas ir palielinājis konkurenci ieguves nozarē. Šīs ir labas ziņas Bitcoin Minetrix, jo tai būs daudz partneru par konkurētspējīgu cenu no kuriem izvēlēties.

Mākoņrūpniecības biznesa marķierizācijai ir svarīgas priekšrocības salīdzīnājumā ar līdzīgiem konkurentiem, piemēram, krāpšanas izskaušana un pārredzamības trūkums ieguves līgumos. Bitcoin Minetrix protokols “stake-to-mine” nozīmē, ka žetonu īpašniekiem ir pilnīga kontrole par to, cik daudz un kad viņi iegūst. Vienkārši “iesaldējiet” žetonus, lai pieprasītu mākoņrades kredītus, atkarībā no tā, kādu daļu kopumā pārstāv “iesaldētie” žetoni. 

foto: Publicitātes foto / Shutterstock

Nav cita tādā projekta, kas būtu līdzīgs Bitcoin Minetrix, līdz ar to arī investīciju līmenis, ko tam izdevies piesaistīt. Daudzi žetonu pircēji, bez šaubām, uzskatīja par lielisku iespēju atbalstīt projektu, kas nepārdod viegli nopērkamas, viegli izmetamas mēmu monētas, bet tā vietā piedāvāja reālas pasaules lietderību, kam ir stingrs lietošanas gadījums.

Bitcoin Minetrix protokols “stake-to-mine” paver izredzes uz pasīvu ienākumu plūsmu, kā arī iespēju bloķēt ievērojamu kapitāla atdevi. Pacietīgajiem vidējā termiņa un ilgtermiņa investoriem, iespējams, ir liela investīciju atdeve, ko gaidīt.