foto: Publicitātes foto
Vai Ethereum ir atbildīgs par atlkoinu sezonas aizkavēšanos?
Bizness un ekonomika
2024. gada 1. maijs, 09:32

Vai Ethereum ir atbildīgs par atlkoinu sezonas aizkavēšanos?

Reklāmas projekts

Izskatās, ka altkoinu sezona ir aizkavējusies, taču 99BTC projekts iepriekšpārdošanā piesaista gandrīz 900 000 dolārus - kriptovalūta, kas eksplodēs?

Lai altkoinu sezona atdzīvotos, Ethereum un citām kriptovalūtām, kas nav Bitcoin, ir jāpārspēj BTC.

Saskaņā ar AMBCrypto Blockchaincenter.net analīzi, pašlaik altkoinu sezonas indess bija 39.

Lai apstiprinātu altkoinu sezonu, rādītājam ir jābūt 75. Interesanti, ka indekss sasniedza šo augstumu janvāra pēdējā nedēļā un marta pirmajā nedēļā. Bet tas pazuda dažu dienu laikā.

Aplūkojot tādus žetonus kā ETH, ADA un XRP, tika konstatēts, ka to cenas pēdējo 90 dienu laikā ir samazinājušās. Ja vien 75% no 50 labākajām kriptovalūtām nepārsniegs BTC, altkoinu sezona nebūs.

Papildus indeksam vēl viens faktors, kas varētu noteikt altkoinu sezonu ir ETH.

2021. gadā Ethereum kāpums bija viens no pirmajiem, kas aktivizēja cenu pieaugumu, ko piedzīvoja daudzi altkoini.

Jāatzīmē, ka pēdējo 90 dienu laikā mazāk nekā 20 altkoini no 50 labākajiem ir pārsnieguši Bitcoin.

Bet ETH nebija daļa no tiem. Turklāt kriptovalūta nav spējusi veikt tādas kustības kā pēdējā “buļļu tirgū”.

Ethereum sagrauj cerības

Tomēr, ja pieprasījums pēc ETH pieaugs, stāvoklis var mainīties, un žetona cena var pieaugt, lai pārbaudītu savu visu laiku augstāko līmeni. Lai tas notiktu, Ethereum tīklā ir jāienāk daudz jaunu adrešu.

Lai izsekotu, mēs aplūkojām tīkla izaugsmi. Rakstīšanas laikā Ethereum tīkla pieaugums bija 3131, kas liecina, ka kriptovalūtas pieņemšana nav bijusi iespaidīga. 

Ja radītāji turpinās samazināties, ETH cenai varētu būt grūti virzīties uz ziemeļiem. Šādā gadījumā atlkoinu sezona var turpināt aizkavēties.

foto: Publicitātes foto / Shutterstock

No otras puses, tīkla izaugsmes kāpums var izraisīt kriptovalūtas un citu populārāko žetonu kāpumu. Tikmēr apjoma novērtējums parādīja, ka tas bija 10,31 miljardi ASV dolāru.

ETH pieaugums līdz visu laiku augstākajam līmeni pārsniedza 40 miljardus ASV dolāru. Pieaugošais apjoms liecina par interesi par kriptovalūtu. Ja tas ir konsekvents, tas var izraisīt vēl augstākas cenas kāpumu.

Ņemot vērā zemo apjomu, ievērojams altkoinu cenas pieaugums tuvāko nedēļu laikā varētu būt maz ticams. 

Lai arī vēl neviens nezin, kad altkoinu sezona sāksies, viens altkoins savā iepriekšpārdošanā ir uzrādījis neticamus rezultātus. $99BTC piesaistījis gandrīz 900 000 ASV dolārus, norādot uz kriptovalūtu, kas varētu eksplodēt pēc palaišanas biržās.

99Bitcoins žetonu iepriekšpārdošana piesaista vairāk nekā 850 000 ASV dolāru - vai nākamā kriptovalūta, kas varētu eksplodēt?

99Bitcoins vadošais plašsaziņas līdzekļu veikals ir uzsācis savu gamification slāni, kam pievienots vietējais žetons - $99BTC.

Pašlaik tiek veikta 99Bitcoins žetonu iepriekšpārdošana, un tas jau piesaistījis vairšk nekā 850 ASV dolārus, ko veicināja spekulācijas par cenu pieauguma potenciālu, tiklīdz tas tiks laists biržā.

foto: Publicitātes foto

Labākie analītiķi paredz, ka 99Bitcoins žetons nākamajos mēnešos pārsniegs tirgus rezultātus, sniedzot ienesīgu iespēju tiem, kas iegādājas žetonus tās iepriekšpārdošanas sākuma stadijā.

Tiem, kas nav pazīstami ar 99Bitcoins, tas ir līderis kriptovalūtas mediju jomā, nodrošinot augstas kvalitātes ziņas, saturu un analīzi.

Līdzās ziņu vietnes lasītāju lokam, tas lepojas ar 700 000 YouTube un 2,8 miljoniem e-pasta abonentu.

Platforma tika uzsākta 2013. gadā. Lai gan 99Bitcoins vienmēr ir izrādījis spēju ieviest jauninājumus, tā jaunākā iniciatīva Learn-to-Earn ir izraisījis milzīgu ažiotāžu tirgū.

Pieņemot līdzīgu modelī Play-to-Earn spēlēm, kas 2021. gadā piedzīvoja lielus panākumus, 99Bitcoins satricinās lietas un nostiprinās nozares kolektīvās zināšanas, izmantojot Learn-to-Earn funkciju.

$99BTC ir projekta mugurkauls, kas nodrošina piekļuvi platformai, kā arī virkni pievienoto utilītu.

Tie ietver BRC-20 rīkus un izglītību, tirdzniecības signālus, VIP kopienas grupas un “iesaldēšanas” atlīdzības. Pašlaik “iesaldējot” savus žetonus var iegūt aptuveni 2100% APY, taču tas samazināsies, pieaugot likmju kopumam.

Jaunā platforma Learn-to-Earn un tai pievienotais $99BTC žetons ir pārsteidzis investorus, kas atspoguļojas iepriekšpārdošanas rezultātos.

Platforma Learn-to-Earn aicina lietotājus uzsākt pašmācības ceļojumu, kurā ietilpst kursi, viktorīnas un apmācības.

Audzēkņi nopelnīs XP punktus, aizpildot segmentus, kas palīdz viņiem pacelties platformas līderu sarakstā. Kāpjot augstāk viņiem būs iespēja nopelnīt vairāk atlīdzības.

Atzīmējot projekta palaišanu, 99Bitcoins rīko airdrop, kas 99 uzvarētājiem piešķir BTC 99 000 dolāru vērtībā.

foto: Publicitātes foto

Dalībniekiem ir iespēja iekļūt airdrop akcijā 11 dažādos veidos, izpildot uzdevumus, kas izklāstīti projekta Gleam lapā. Airdrop uzvarētāji tiks paziņoti 2024. gada 24. jūlijā. 

Pašlaik $99BTC žetona cena ir 0,00102 ASV dolāri, taču tā pieaugs visu iepriekšpārdošanas laiku. Tāpēc nepalaidiet garām pašreizējo cenu ar atlaidi.