Bizness un ekonomika
2024. gada 30. aprīlis, 12:51

VIDEO: Kas var būt labāk par klasisko vaniļas zefīru?

Reklāmas projekts

Viens no iecienītākajiem zīmoliem Latvijā ir “Laima”. Tam ir 150 gadu sena vēsture, kas stāsta par vissaldākajiem mirkļiem teju katrā Latvijas ģimenē jau vairākās paaudzēs. Arī šajos svētkos “Maxima” un “Laima” rūpes par to, lai šie saldumi nonāktu uz katras ģimenes svētku galda.

SIA “Orkla Latvija” komunikācijas vadītāja Laura Bagātā uzsver, ka “Laima” ir paaudžu paaudzēs iemīļots saldumu zīmols Latvijā ar vairāk nekā 150 gadu senu vēsturi un daudziem iecienītiem produktiem – konfektēm “Serenāde”, “Sarkanā magone”, “Vāverīte” u. c. Daudzu iemīļots gardums ir “Laimas” zefīrs. Maigs un salds, ar šokolādes glazūru vai bez, tas burtiski izkūst uz mēles.

Laura Bagātā stāsta, ka neglazētajam klasiskajam zefīram ir pieejamas sešas garšas, un vispieprasītākās arī ir tieši klasiskās – vaniļas vai krējuma – garšas, tad seko melleņu zefīrs. Arī zefīram “Maigums” ir plaša garšu palete, un arī visiecienītākais ir tieši klasiskais – vaniļas zefīrs.

 Noskaties video, lai redzētu, kā ražotnē “Laima” top zefīrs. Tā ir moderna, energoefektīva ražotne ar lielu jaudu, lai saražotu iedzīvotāju iemīļotākos produktus.

“Maxima” svin Latvijas svētkus kopā ar “Laima”.