foto: Oļegs Zernovs
OK! intervē: čempions un skaistule – Mairis Briedis un Jūlija
Attiecības
2020. gada 10. decembris, 15:34

OK! intervē: čempions un skaistule – Mairis Briedis un Jūlija

Jauns.lv

Cilvēki saka, ka viņi ir līdzīgi - gluži kā brālis ar māsu. Tie esot laimīgi pāri. Mairis ar Jūliju iepazinās internetā un gandrīz uzreiz saprata, ka vēlas būt kopā.

Žurnāls OK! decembra numurā intervē vienu no izcilākajiem Latvijas sportistiem Mairi Briedi un viņa sievu Jūliju brīdi pirms Ziemassvētkiem. Vēl nesenā atmiņā Maira cīņa par čempiona titulu. Uz jautājumu – vai mutē vēl jūtama uzvaras garša, čempions atzīst, ka pilnai emociju gammai pietrūcis skatītāju: “Šoreiz sanāca boksēties kā tādā akvārijā. Tāpēc droši vien nav sajūtas, ka paveiktais ir kaut kas nozīmīgs.”

foto: Oļegs Zernovs

Sarunā Jūlija atklāj kā jutusies brīdī kad Mairis viņu bildināja uzreiz pēc cīņas ringā tūkstošiem fanu acu priekšā: “Es tam vispār nebiju gatava, iegāju ringā viņu apsveikt, skatos – pārējie nenāk! Domāju - kas tagad būs?”

Mairis Briedis atzīst, ka bijis atkarīgs no azartspēlēm, tomēr – pateicoties ticībai melnās naudas psiholoģija ir izbeigta. Intervijā arī nedaudz spoku stāstu un daudz mīlestības.

Žurnālā OK! šoreiz izlasi arī sarunu ar Raimondu Paulu par jubilejas sajūtām. Maestro atzīst, ka pasē nemaz neskatās, citādi neko nevarētu izdarīt. Savukārt vienmēr jaunais Džūda Lovs OK! lapās dalās ar savām atklāsmēm par sievietēm, bet aktieris un režisoru Jurijs Djakonovs stāsta par sāpīgām attiecībām, atteikšanos no mīlestības un radošo lomu lidojumu!