foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - amerikāņu mīta aizkulises, komēdijdrāma "Mocarts džungļos" un smurfu piedzīvojumi
Kadrs no filmas "Priscilla".
TV
2024. gada 7. maijs, 17:30

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - amerikāņu mīta aizkulises, komēdijdrāma "Mocarts džungļos" un smurfu piedzīvojumi

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties romantisku mīlasstāstu "Priscilla", seriālu "Mocarts džungļos" un smurfu piedzīvojumus.

Amerikāņu mīta aizkulises

Kad pusaudze Priscilla Boljē kādā ballītē satiek Elvisu Presliju, viņa iepazīst tobrīd jau slavas zenītā esošo rokenrola zvaigzni no negaidītas puses.

Elviss kļūst par viņas pirmo jūtu objektu, sabiedroto vientulībā, labāko draugu. Šajā dziļi izjustajā un niansētajā stāstā par mīlestību, fantāziju un slavu režisore Sofija Kopola caur Priscillas acīm ļauj ielūkoties lielā amerikāņu mīta aizkulisēs – Elvisa un Priscillas attiecībās un vētrainajā laulībā no vācu armijas bāzes līdz sapnim līdzīgajam īpašumam Greislendā.

"Mocarts džungļos"

Mīlestība, nauda, ambīcijas un mūzika savijas komēdijdrāmā "Mocarts džungļos", kurā tiek skatīts, kā atrast sevi un mīlestību, iekarojot Ņujorku.

Drosmīgais jaunais maestro Rodrigo satricina Ņujorkas simfonisko orķestri, kamēr jaunā obojiste Hailija cer uz savu lielo iespēju. Seriāls "Mocarts džungļos" ("Mozart in the Jungle"), kam ir četras sezonas un 40 sēriju, izpelnījies divas "Emmy" balvas par skaņu, tāpat ticis pie "Zelta globusa" kā labākais komēdijseriāls, un šo pašu balvu kā gada labākais aktieris komēdijseriālā ir izpelnījies Rodrigo lomas atveidotājs Gaels Garsija Bernals.

Seriālu latviešu vai angļu valodā skatieties "Tet TV+ Filmas un seriāli". Pirmā sezona jau ir pieejama, maijā skatītājiem tiks piedāvātas arī trīs pārējās.

Smurfu piedzīvojumi

Zili, mazi un tikai trīs ābolu augstumā – sākumā smurfus būs grūti atšķirt, bet katram ir sava personība un vārds izsaka visu!

Seriāls "Smurfi" ("The Smurfs") vēsta par maģiskiem, ziliem elfiem līdzīgiem radījumiem. Katra smurfa vārdu iedvesmo tā personība, un tie dzīvo sēņu māju ciematā apburtā mežā. Šīs mīlīgās radības vada Tētis Smurfs, un lielākoties viņi dzīvo bezrūpīgi… ja neskaita vienu būtisku draudu viņu eksistencei: Gargamelu – ļauno, bet neveiklo burvi, kas mežā mīt akmens mājā kopā ar savu kaķi – tikpat nejauko Azraelu.